SOLCELLSPAKET

SOLCELLSPAKET

Solceller omvandlar energin i solens strålar till elektricitet. Med rätt utrustning kan du producera din egna solel med någon av våra effektiva prisvärda solcellspaket. Paket med solceller för lantbruk eller villa finns i olika utförande beroende på hur mycket energi du behöver.

Vi har satt ihop färdiga solcellspaket till villan och lantbruket för nätanslutning, men modifierar gärna solcellspaketet efter ditt behov av storlek, taktyp och kabellängder.

Lilla Solcellspaketet 2 – 4,2 kW

Anslut ett litet solcellssystem till elnätet med utmärkta möjligheter att senare bygga ut solcellsanläggningen. Kostnadseffektiv lösning med enfas växelriktare.
Mer info & priser>>

Solcellspaket villa 4,5 – 16 kW

Solelpaket med trefas växelriktare och
26– 92 m2 solcells takyta. Solceller för en villa levererar årligen 4000 – 16000 kWh beroende på storleken och förutsättningar.
Mer info & priser>>

Solceller i lantbruk, företag & flerfamiljshus 15 – 100 kW

Bli elproducent och montera solceller på lantbruket/jordbruket eller företaget.
Utnyttja taken på dina byggnader för solel eller montera solcellspanelerna på marken.
Vi har monterings lösningar för lantbruksfastighetens panntak, plåttak eller eternittak.
Solpaneler för lantbruk/jordbruk eller företag är en riktigt bra ekonomisk investering.
Mer info & priser>>

Bli oberoende av elpriset och montera solceller!

Electrotec Energy erbjuder ett brett utbud av prisvärda solcellspaket och solcellsanläggningar för villan och lantgården med inkoppling till elnätet.
Med våra konkurrenskraftiga priser på solceller, skatteåterbäring på 60 öre/utmatad kWh till elnätet, betalning från elbolaget, ökat fastighetsvärde så blir din investering i solcellsanläggningen en lysande affär!
Solkraft är för dig som vill bli elproducent och stå oberoende av priset på el i framtiden. Du gör dessutom en bra långsiktig insats för miljön.