SOLVÄRME PRODUKTER

Electrotec Energy erbjuder prisvärda produkter för din solvärme anläggning!
Produkterna är väl utvalda för bra funktion, hög kvalitet och konkurrens kraftigt pris.
Utöver solfångare så säljer vi solstyrning, pumpgrupp, solkulvert, expansionskärl, plattvärmeväxlare, cirkulationspump, växlingsventil, avluftare, backventil, benställ, kopparrör, rostfri flexibelt rör, Armaflex HT isolering, kopplingar, mm.

Varför lågt pris på solfångare och övriga produkter?

Flera av våra solvärmeprodukter köps direkt från tillverkaren utan mellanhänder. Det i kombination med låga omkostnader och en medveten lågprisfilosofi gör att vi kan erbjuda dig bra solvärme produkter av hög kvalitet till mycket attraktiva priser.

Vi har satt ihop några vanligt efterfrågade solvärmesystem med slagkraftigt pris. Priserna för de olika systemen anges också med olika antal solfångare.

Jämför gärna solvärmeprodukterna och prisbilden med konkurrenterna….

Solfångare TZ47/1500-20U

U-pipe solfångare TZ47/1500-20U av typen, ger hög verkningsgrad och har lågt underhållsbehov. Den kompakta designen ger en smidig solfångarmodul med ett årsutbyte från solinstrålningen av 1175kWh/år.
Solfångarytan är 1,8m² och byggytan endast 2,5m². Räknat på årsutbyte/m² byggyta så är TZ47/1500-20 U en av de absolut effektivaste solpanelerna på marknaden.

Brett urval av solstyrningar

Electrotec Energy har ett brett urval av solstyrningar med olika förprogrammerade solvärme-konfigurationer. Solautomatik SR882, SR1168, SR1188 har funktioner som varvtalsstyrning, energimätning, hög temperatur säkerhetsfunktioner, mm.

Effektiva plattvärmeväxlare

Plattvärmeväxlare är lösningen för dig utan solslinga i tanken. Plattvärmeväxlare är marknadens mest effektiva värmeväxlare!
Vi erbjuder solstyrningar SR1168, SR1188, Steca TR0603mc som har anpassade funktioner för optimal styrning av solvärmesystem med behov av plattvärmeväxlare.

Energieffektiva pumpgrupper

Våra pumpgrupper är utrustade med effektiva lågenergipumpar. Pumpgrupp Primosol 130/4 och SR882 är dessutom försedda med integrerade avluftare och backventil för bästa funktion.
Pumpgrupperna kan kombineras tillsammans med alla typerna av solstyrningar.

Smidig solkulvert

Solkulvert DN16 och DN20 i 10 och 15 meters längder är försedda med högeffektiv ultraviolett beständig värmeisolering. Kulvertens konstruktion gör installationen snabb och smidig.
Alternativt används flexibelt rostfritt rör DN16 eller DN20 vilka levereras i valfri längd. Flexrören isoleras med UV-beständig HT Armaflex isolering.

Principskiss solvärmesystem

Schematisk bild på ett solvärmesystem med tre solfångare inkopplat till en tekniktank med solslinga.