OM ELECTROTEC ENERGY

Med engagemang och gediget kunnande ger vi dig den absolut bästa lösningen för din solcellsanläggning!

Electrotec Energy saluför solcells- och solvärmeprodukter till privatpersoner och företag i hela landet.
Våra solcellsanläggningar och solvärmesystem finns i drift hos många nöjda kunder runt om i Sverige. Vi hjälper dig med stora som små solcells- eller solvärmeanläggningar.
Bra sortiment med god lagerhållning, personlig service, hög kvalitet till låga priser kännetecknar Electrotec Energy.
Med låga omkostnader, stora inköp och bra inköpspriser så kan vi erbjuda dig riktigt förmånliga priser på solenergieprodukter.

Välkommen till Varberg, 7 mil söder om Göteborg, för att skaffa solceller eller solfångare. Du får då en genomgång av funktion och ”Att tänka på”.
För dig med längre avstånd från Varberg –  Vi försöker alltid hitta förmånliga fraktlösningar för dig!

Välkommen att kontakta oss!

  • HITTA BÄSTA LÖSNINGEN.

    Vi hjälper dig att hitta bästa lösning på solcellsanläggning eller solvärmesystem. Kolla runt på hemsidan, där finns mycket information om solel och solvärme. Kontakta oss gärna för funderingar om ditt system. Vi diskuterar förutsättningar och önskemål och ger dig alternativ för ditt solenergisystem.

  • BESTÄLL & HÄMTA.

    Kom gärna till Varberg och hämta varorna och få en ordentlig genomgång av produkterna och att tänka på vid installationen. För Norrland och Svealand har vi förmånliga leveranslösningar. Vi försöker alltid att hitta leveranslösningar för dig.

  • SNABB LEVERANS.

    Med stora inköp, i flera fall direkt från leverantören, så kan vi hålla låga priser. Oftast så har vi alla varor i lager och kan då leverera omgående. Vår Norrlandsspeditör har oftast körningar varje vecka.