SOLVÄRME

 

Solvärme är ett utmärkt komplement till husets värmekällor. Vill du slippa att elda med ved eller pellets under sommarhalvåret, då är solvärme lösningen!
Ett värmesystem kombinerat med solfångare är energieffektivt, ger låg driftskostnad och ökat fastighetsvärde.

Marknadens attraktivaste solvärmesystem!

Electrotec Energy erbjuder prisvärda solvärmesystem med olika tekniska lösningar! Med vårt produktsortiment finns möjlighet till flexibla system, t.ex. kombinerad uppvärmning av ackumulatortank och pool. Om ackumulatortanken inte är utrustad med solslinga så förses systemet med en plattvärmeväxlare.
Är du händig? Med hjälp av våra manualer kan du själv utföra mycket av installations- och driftsättningsarbetet. Tar du hjälp av en VVS-installatör så gäller ROT-avdrag!
Självklart ingår kostnadsfri support under arbetets gång.

Solvärme med kvalitet och attraktivt pris

Vi erbjuder dig kompletta mycket prisvärda system för olika solvärmekonfigurationer.
Produkterna solfångare, pumpgrupp, solkulvert, solstyrning, plattvärmeväxlare,Expansionskärl, mm är utvalda med kriterierna hög kvalitet, god funktion och lång livstid!

U-pipe solfångare TZ47/1500-20U är certifierad vid Solar Keymark vilket innebär att produkten håller vad den utlovar, både i prestanda och i kvalitet. Electrotec Energy med solfångaren TZ47/1500-20U är certifierad vid Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP och finns med på SP lista. Jämför oss gärna med andra leverantörer av solpaneler.

Solfångare TZ47/1500-20U, 4 500:-, inklusive moms

Sunrain, vår leverantör av solfångare är en av de marknadsledande inom området.
Ett högteknologiskt företag som är specialiserade på utveckling och kvalitetstillverkning av solenergi produkter.
Vakuumsolfångaren TZ47/1500-20U av typen U-pipe, ger hög verkningsgrad, utmärkt prestanda, lång livslängd och ett minimalt behov av underhåll.
Den kompakta designen ger en smidig solfångarmodul med ett årsutbyte från solinstrålningen av 1175kWh/år.
Solfångarytan är 1,8m² och byggytan endast 2,5m². Räknat på årsutbyte/m² byggyta så är TZ47/1500-20 U en av de absolut effektivaste solfångarna på marknaden.

Kontakt

Kontakta oss gärna för förslag om solvärmeanläggning som är anpassat för ditt behov.